Obvestilo


Način “duhovnega življenja” v naslednjih tednih:

1. MAŠE: VSE MAŠE Z LJUDSTVOM SO ODPOVEDANE. Duhovnik bo po naročenih namenih maševal vsak dan, pridružite se mu v molitvi. Maše lahko naročite in plačate tako, da kuverto pustite v nabiralniku ali pa pokličete župnika. V NEDELJO OB 9H BO PRIPRAVLJEN PRENOS SVETE MAŠE.

2. SPOVED, OBHAJILO: Dovoljeno je individualno prejemanje zakramentov. Kar pomeni da lahko pokličete gospoda župnika in se dogovorite za spoved in obhajilo. Bo pa v PETEK OB 17H NA VOLJO V KAPELI ZA SPOVEDOVANJE IN OBHAJANJE.

3. VEROUK: Verouk v klasični obliki je do nadaljnjega odpovedan. STARŠE PROSIMO ČE ČIMPREJ SPOROČITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV, DA VAM BOMO LAHKO POŠILJALI POSNETKE ZA DRUŽINSKE KATEHEZE. – TO VELJA ŠE POSEBNO ZA BIRMANCE!!!

Elektronski naslov enega od družinskih članov pošljite bodisi preko sporočila na Facebook-profil, preko e-pošte ali na kak drug način. Ne pozabimo na molitveno podporo pa nanazadnje tudi na gospoda župnika, ki med nami živi in za nas mašuje. Poskrbimo zanj tako z molitvijo, kot z drugimi dobrinami.

Blagoslova v naslednjih dneh! + B. D.

© 2020 Župnija Stranje | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress