Dobrodelni koncert “DAR ZA OTROŠKI NASMEH”

DAR ZA OTROŠKI NASMEH

 

 

Za nami je uspešno izveden 3. tradicionalni dobrodelni koncert »DAR ZA OTROŠKI NASMEH«, ki je potekal v telovadnici OŠ Stranje, dne 12.10.2018. Na dan dobrodelnega koncerta je bilo zbranega  3.450,00€ in

donacija Liste Toneta Smolnikarja 1.000,00€.

Župnijska Karitas Stranje se še enkrat iskreno zahvaljuje vsem, ki so se udeležili koncerta in nastopajočim: ORTROŠKEMU PEVSEMU ZBORU OŠ STRANJE, SKUPINI ŠPICA, MAJI ODERLAP, ANSAMBUL DOMAČINI, ATOMIK HARMONIK, ANSAMBLU GALOP, SKUPINI EROS, ANSAMBLU VIHARNIK, FRANCU PESTOTNIKU PODOKNIČAR in vodenje, NINI CESTNIK PAVLIČ.

Vsem, ki so pomagali pri izvedbi dobrodelnega koncerta: g. ravnatelju BORISU JEMCU, ZAPOSLENIM OŠ STRANJE, ANŽETU BURJI,  župniku ANTONU PRIJATELJU, MIRI RIFL in njeni ekipi za okrasitev odra, SODELAVCEM ŽUPNIJSKE KARITAS STRANJE, SAZAS.

Zahvaljujemo se vsem, ki so donirali denar ali svoje izdelke: LISTI TONETA SMOLNIKARJA 1000,00€, CALCITU 500,00€, AVTOMEHANIKA COTMAN 100,00€, GOSTIŠČE OREL za pogostitev nastopajočih, ENZO GRAFIKA za tisk plakatov, TEI KREGAR za izdelavo plakata, KOMUNALNEMU PODJETJU KAMNIK za izobešanje transparenta, FRUCTALU za sokove.

Organizacija dobrodelnega koncerta »DAR ZA OTROŠKI NASMEH«  bi bila brez vas bistveno težje izvedljiva. Prepričani smo, da bomo tudi v bodoče dobro sodelovali in da se bo z našo skupno pomočjo prikradlo še veliko nasmehov na otroške obraze.

 

 

Sodelavci Župnijska Karitas Stranje

Nevenka Kregar

 

 

 

 

© 2024 Župnija Stranje | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress