Oratorij 2017 – Zahvala

 

Dotik nebes

Oratorij Stranje 2017

14.8. do 20. Avgust 2017

 

 

 

NAJLEPŠA HVALA ZA POMOČ PRI ORGANIZACIJI ORATORIJA 2017 S STRANJ

 

V imenu animatorjev letošnjega Oratorija, bi se rada zahvalila vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali pri organizaciji Oratorija 2017 v Stranjah.

Največja zahvala gre gostišču Pri Planinskem Orlu, ki nam je celotni teden kuhal kosilo brezplačno. Enzo Grafiki z Domžal, ki nam je brezplačno natisnila oratorijske majice. Seveda pa brez finančne pomoči Karitasa Stranje, tudi nebi šlo, saj so nam pokrili stroške za avtobus s katerim smo se v petek odpeljali na izlet na Ptujsko goro in Ptuj.

Najlepše pa se zahvaljujem tudi Vodniku in Miloviču, ki sta nam dovolila uporabljati travnika za igro, postavitev šotora, vodno drčo… Najlepša hvala tudi podjetju Calcit za finančno podporo, Okrepčevalnici Uršič za sokove za razredčiti in pijačo za animatorje, Polnilnici 902 za vodo v plastenkah za izlet, Skavtom z Domžal za izposojo šotora, g. Igorju Cotmanu za tovorno cerado z ogrodjem, g. Jankotu Uršiču za polivinil in ves material za vodno drčo, g. Miranu Škrtiču za dva namizna nogometa, ki sta bila skozi celotni oratorijski teden vedno polna igralcev. Najlepša hvala tudi gasilcem, ki so nam pripeljali cisterno vode za vodne igre, podjetju Fructal za sokove za razredčit. Najlepša hvala pa tudi vsem ostalim posameznikom, ki ste nam kakor koli pomagali pri organizaciji našega letošnjega Oratorija (z nasvetom, finančno podporo, s pomočjo pri dogovarjanu …).

Najlepša hvala pa tudi staršem, starim staršem, vsem faranom in farankam za napečeno pecivo, sadje, sokove in samo podporo. Najlepša hvala pa tudi staršem za zaupanje otrok nam animatorjem.

Zahvala pa gre tudi našemu gospodu župniku Antonu Prijatelju za prenašanje našega oratorijskega živ žava, samo pomoč pri organizaciji, spoved za otroke, prostor in podporo.

VSEM NAJLEPŠA HVALA!!!

 

Voditeljica Oratorija

Lucija Griljc


Comments are Closed

© 2024 Župnija Stranje | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress